$type=grid$sn=0$h=280$m=0$rm=0$c=3$l=0$p=0$show=home

$type=ticker$c=9$cls=5$m=0$show=home

training (4)

$type=carousel$cls=3$c=10$show=home

Happiness@Work: Wat betekent geluk op de werkvloer bij ITZU?



Happiness at work, oftewel “geluk op de werkvloer”, wordt steeds belangrijker. En maar goed ook, want je goed voelen in je job en in je bedrijf heeft voor iedereen een positief effect. Naar aanleiding van ons Happiness@Work congres op 9 oktober, lichten we in een reeks van drie blogs toe wat geluk op de werkvloer bij onze ITZU groep betekent. ITZU & Ucare CEO Louis Kemps bijt de spits af en vertelt wat happiness at work concreet bij ITZU betekent.

Zorg voor een open sfeer

Je kan er op allerlei manieren voor zorgen dat je medewerkers zich goed voelen in je organisatie. Ga het gesprek aan, en sta open voor hun feedback of kritiek. Zo kan je samen met je medewerkers op zoek gaan naar oplossingen en verbeterpunten. Laat ook je medewerkers weten dat ze altijd bij jou terecht kunnen als ze zich niet goed voelen.

Sterkte-denken centraal

“Bij ITZU gaat men uit van het sterkte-denken, dit houdt in dat we peilen naar de talenten en competenties van onze medewerkers en hen de kans geven daar dagdagelijks mee aan de slag te gaan. Op die manier kunnen zij gepassioneerd en gelukkig op het werk zijn.”
Louis Kemps, CEO ITZU

Waardering uiten

We zijn allemaal sociale wezens. Voldoende interactie met collega’s is een must voor een goede werksfeer. Toch stopt het niet bij interactie. Het belangrijkste bij ITZU is het feit dat we elkaars werk waarderen door eenvoudig, maar regelmatig elkaar een compliment te geven en te motiveren. Collegialiteit is een belangrijke troef binnen onze organisatie. Het wordt vaak over het hoofd gezien, maar je collega’s brengen meer tijd met jou door dan je partner. Weten dat je collega’s er voor je zijn, dat je samen vooruit kan gaan en niet alleen, dat maakt écht gelukkig.

Beweging stimuleren

Doe je graag aan sport? Dan helpt ITZU jou hier graag mee. Tijdens de pauzes wandelen of joggen, voor of na het werk zwemmen of fietsen, of iets gewoon helemaal anders; er is altijd wel iemand die er voor open staat. Bang voor geurtjes na het sporten J? Don’t worry, onze douche wordt dagelijks gepoetst! Ben je geen sportieveling? Geen zorgen, onze kicker- en pingpongtafel trekken dagelijks voldoende spelers om je te ontspannen!

Ook het financiële plaatje om aan sport te doen mag geen drempel vormen, want ITZU voorziet jou van sportkledij. Dit punt nemen we ook trots mee in het Charter Duurzaam Ondernemen dat VOKA ons dit jaar mocht toekennen.

Toekomstplannen

Hoog op ons lijstje staat het continu verhogen van het werkgeluk van onze collega’s. We zullen onze activiteiten steeds verder diversifiëren zodat een ITZU medewerker steeds een geschikte oplossing vindt voor zijn zelfontplooiing binnen de eigen organisatie. Tegelijkertijd realiseren we zo een organische groei van de dienstengroep.

Mensen kunnen al eens een aversie hebben tegen verandering, maar niemand is tegen verbetering. Een veranderende omgeving willen wij als een verbetering aanbieden, door onze medewerkers kansen te geven om zichzelf steeds te ontplooien. Hierdoor kunnen we onze klanten ook telkens de beste dienstverlening bieden.

Mensgericht en waarderend zijn is de manier om de ‘War for Talent’ te winnen. Nu er op het vlak van extralegale voordelen over het algemeen veel gelijkheid is ontstaan, en de Belgische markt met een aanbodoverschot zit, moeten we verder gaan zoeken om talent aan te trekken. Met ons congres willen we sensibiliseren en praktische tips meegeven, want met geluk op de werkvloer kan je er als organisatie écht uitspringen. We zijn dan ook voor een hele sterke line-up gegaan om elke deelnemer een leerrijke, gelukkige dag te laten beleven en delighted naar huis te laten gaan met een zak vol praktische instrumenten die men in zijn eigen organisatie kan toepassen.

$type=blogging$l=1$c=5$m=0$p=1$show=/2018/03/training-en-coaching-op-maat.html

$type=two$c=10$m=0$rm=1$p=1$show=/2018/03/het-team.html

$type=two$c=10$m=0$sn=0$rm=0$p=1$show=/2018/03/trainingsdomeinen.html

$type=list$c=20$m=0$p=1$show=/p/faq-vragen.html

$type=grid$c=4$sn=0$l=1$m=0$show=/p/over-ons.html

$type=three$c=9$m=0$sn=0$rm=0$p=1$show=/p/trainingsexpertise.html

$type=two$c=2$m=0$sn=0$rm=0$p=1$show=/p/wat-we-doen.html

$type=three$c=6$au=0$rm=1$sn=0$cm=0$p=1$show=/p/nieuws.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=/p/faq-vragen.html

[IN DE KIJKER]_$type=sticky$h=318$c=4$l=1$icon=1$m=0$show=post

Naam

aanbod,2,faq,9,front,3,in de kijker,13,itzu,4,itzu-familie,1,nieuws,23,nieuwsbrief,9,Referentie,14,team,8,training,4,training en coaching,3,trainingsdomeinen,7,waarden,1,wie zijn we,1,
ltr
item
Itzu Training: Happiness@Work: Wat betekent geluk op de werkvloer bij ITZU?
Happiness@Work: Wat betekent geluk op de werkvloer bij ITZU?
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNWNEyXMQa6r7GdQQ7T5f-5mTxI4qXhG7SP2tuSWjSDD1szsi8MHf9XkyUyjexN9jfr404dyoPBzVJB5M2u01wG5afSjhK8bN81SO5zDd22xNiE2Jyox9QeoR-Y67goldsLemMjz0KCnY/s640/happiness.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNWNEyXMQa6r7GdQQ7T5f-5mTxI4qXhG7SP2tuSWjSDD1szsi8MHf9XkyUyjexN9jfr404dyoPBzVJB5M2u01wG5afSjhK8bN81SO5zDd22xNiE2Jyox9QeoR-Y67goldsLemMjz0KCnY/s72-c/happiness.jpg
Itzu Training
https://itzucorporatetraining.blogspot.com/2018/08/happinesswork-wat-betekent-geluk-op-de.html
https://itzucorporatetraining.blogspot.com/
https://itzucorporatetraining.blogspot.com/
https://itzucorporatetraining.blogspot.com/2018/08/happinesswork-wat-betekent-geluk-op-de.html
true
6468498488975447554
UTF-8
Alle updates Geen zoekresultaten ONTDEK ALLES Ontdek meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home PAGINA'S UPDATES Bekijk allles VOOR U AANBEVOLEN Rubriek Archief ZOEKEN ALLE UPDATES Geen zoekresultaten Terug Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Julie Augustus September Oktober November December Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg BELANGRIJK STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy